2-værelses ungdomsboliger på Nørrebro

Nyopførte og delevenlige studieboliger på Nørrebro.

Lejlighederne
Disse ungdomsboliger er 47 kvadratmeter og er 2-værelses boliger, hvilket vil sige, at der udover køkken og opholdsrum også er separat soverum.
Dette gør boligerne delevenlige, og helt ideelle for par, eller bare dig som trænger til lidt mere plads. I lejligheden er der også stort vinduesparti samt hems med stort ovenlys-vindue og opbevaringsrum, så kvadratmeterne er altså med andre ord udnyttet til fulde.

Huslejen er 8.800 kr./md. eksl. aconto. Der kan søges boligstøtte til disse boliger.

Fællesfaciliteter
Lejlighederne er bygget på taget af en tidligere industribygning, og der sigtes mod at blive selvforsynende med grøn el.
 Derudover er der en fælles tagterrasse, fælles opholdsrum, fælleskøkken og fælles vaskeri som beboerne frit kan benytte. 

Området
Bygningen har Den Sorte Plads i baghaven, og her er masser af caféer, spisesteder og indkøbsmuligheder, og så er du blot en cykeltur fra uddannelsesinstitutioner som Københavns Universitet, metropol og CBS. 

Ansøgning
Du kan skrive dig på venteliste og udlejer vil tage kontakt så snart der er en ledig bolig. Du skal være minimum 18 år, for at komme i betragtning til disse ungdomsboliger. Læs mere om boligerne, samt hvor og hvordan du skriver dig op ved at trykke på knappen nedenfor.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

Nye ungdomsboliger på Nørrebro

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)
Nye ungdomsboliger i Sydhavnen

Nyopførte boliger i Sydhavn

Nyopførte ungdomsboliger i nyt boligkvarter ved Christianshavn. Her får man helt egen 1- eller 2-værelses lejlighed med eget køkken og bad, samt altan og hems i flere af boligerne. …

LÆS MERE »
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 44 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 149 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 185 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 144 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 249 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 219 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.