Ledige ungdomsboliger på østerbro

Tæt på Ryparken station og Fælledparken finder du en perle af større og nyere ungdomsboliger tæt på natur og studietilbud. Med lækkert lysindfald kan den moderne rødstensbygning akkommodere den kvalitetsbevidste studerende, der ønsker at bo tæt på centrum på Østerbro!

Om boligerne
Ejendommen omfatter 172 boliger, som udlejes udelukkende til unge mellem 18 og 35 år. Alle lejlighederne har eget mindre køkken med køleskab, mikroovn eller ovn, kogeplader samt emhætte og toilet med separat brus.

Faciliteter
På den hævede terrasse inviteres der til hygge og grill, som kan bruges af alle beboerne. Med hyggelige arrangementer af bænke, borde og sofaer er det oplagt at lære de andre beboere at kende.   

Beliggenhed

Man får en ungdomsbolig i København, der ligger optimalt for dem der gerne vil være tæt på det hele. Natur og by. I gåafstand fra Ryparken, S-toge, busser, indkøb, caféer, Fælledparken og Nørre Campus er der alt hvad man skal bruge indenfor rækkevidde for alle.

Ansøgning
For at komme i betragtning til disse attraktive boliger skal du være mellem 18-35 år.
Husdyr er ikke tilladt i ejendommen.
Der skal betales 3 måneders leje i depositum. 

Lige nu er der flere ledige boliger.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

Lyngbyvej172 Oesterbro1
Lyngbyvej-172 studieboliger

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)
Moderne studieboliger ved Bryggen

Ledige studieboliger hos Nido Bryggen

Betalt annonce
Nido Bryggen er studieboliger i absolut særklasse – her er gennemtænkt indretning og funktionelle løsninger. Her får du møblerede boliger og fede fællesfaciliteter som fitnesscenter og stor solbeskinnet tagterrasse….

LÆS MERE »
Lys indretning i Akeleje Hus

Ledige ungdomsboliger i Valby

Disse 189 moderne ungdomsboliger ligger i en nyere bydel i Valby. Lige nu er der flere ledige 1-værelses lejligheder fra 34 kvadratmeter. Ungdomsboligerne Boligerne er…

LÆS MERE »
Ungdomsbolig på Nørrebro

Ledig 1-værelses på Nørrebro

På Nørrebro finder man disse 79 moderne etværelses ungdomsboliger, der ligger tæt på Nørrebro Station. Boligerne Lejlighederne er mellem 35 og 47 kvadratmeter og indeholder…

LÆS MERE »
Studiebolig i Vanløse

Ledig bolig på Godthåbsvej

Ledig bolig i vanløse Netop nu er der en ledig 1-værelses studiebolig i dette hyggelige boligkompleks i Vanløse. Boligerne Bygningen har 67 nye ungdomsboliger som…

LÆS MERE »
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 42 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 139 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 169 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 134 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 199 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 179 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.