Ledig ungdomsbolig på ydre Østerbro - kbh-Kollegier.dk

1 Ledig ungdomsbolig på østerbro

Tæt på Ryparken station og Fælledparken finder du en perle af større og nyere ungdomsboliger tæt på natur og studietilbud. Med lækkert lysindfald kan den moderne rødstensbygning akkommodere den kvalitetsbevidste studerende, der ønsker at bo tæt på centrum på Østerbro! 

Der er lige 1 ledig ungdomsbolig. Boligen koster 7.000 kr. pr. måned. Dertil skal der yderligere betales 500 kr. aconto for vand og varme hver måned.

Om boligerne
Ejendommen omfatter 172 boliger, som udlejes udelukkende til unge mellem 18 og 35 år. Alle lejlighederne har eget mindre køkken med køleskab, mikroovn eller ovn, kogeplader samt emhætte og toilet med separat brus.

Faciliteter
På den hævede terrasse inviteres der til hygge og grill, som kan bruges af alle beboerne. Med hyggelige arrangementer af bænke, borde og sofaer er det oplagt at lære de andre beboere at kende.   

Beliggenhed

Ejendommen ligger optimalt for dem der gerne vil være tæt på det hele. Natur og by. I gåafstand fra Ryparken, S-toge, busser, indkøb, caféer, Fælledparken og Nørre Campus er der alt hvad man skal bruge indenfor rækkevidde for alle.   

Skriv dig op

For at komme i betragtning til disse attraktive boliger skal du være mellem 18-35 år. Du skal booke en fremvisning eller komme til åbent hus for at kunne reservere en lejlighed. 

Husdyr er ikke tilladt i ejendommen.

Der skal betales 3 måneders leje i depositum. 

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

Lyngbyvej172 Oesterbro1
Lyngbyvej-172 studieboliger

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 39 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 129 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 159 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 124 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 189 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 169 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.