Ledig bolig midt på Frederiksberg - Læs mere og find ansøgningsstedet!

Ledig bolig midt på Frederiksberg

Lige nu er der én ledig gennemrenoveret studiebolig i dette charmerende kollegie, som kan overtages så snart en skriftlig aftale er faldet på plads.

Disse to gamle erhvervsbygninger har fået en stor renovering, og huser i dag 76 studieboliger på mellem 33 kvadratmeter og 77 kvadratmeter. Kollegiet rummer både et fælleskøkken på samtlige etager, en cykelkælder, fællesvaskeri, grønne arealer og et dejligt gårdmiljø.

Desuden er placeringen lige i centrum af Frederiksberg, med gåafstand til både caféer, butikker, Søerne og Forum Metrostation.

Boligerne
Studieboligerne er alle moderne og har eget køkken og badeværelse. De er desuden bygget for mest muligt lysindfald og med dejligt højt til loftet. Med fritstående træbjælker og rå murstensvægge i mange af boligerne, har der i renoveringsprocessen været fokus på at skabe en rigtig newyorkerstemning.

Størrelsen på den ledige studiebolig er 43 kvadratmeter og huslejen er på 8.600 kr./mdr. eksklusiv forbrug. Der er dog mulighed for at søge om boligstøtte.

Ansøgningskravet for at kunne ansøge dette kollegium er blot at du er studerende.

Hvis du kunne tænke dig at bo i smørhullet af Frederiksberg, har du med andre ord fundet dit kollegie her. Nyrenoverede boliger tæt på søerne og metroen. Det kan næsten ikke blive bedre

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.
Studieboliger på Svend Trøjstvej

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)

Rundvisning på Østerbro

Hvis du er til madordning, fællesskabelige aktiviteter og Østerbros hyggelige bymiljø så bemærk datoerne 2. og 28. juni. Dette er datoerne for kollegiets rundvisninger. Og…

LÆS MERE »

Ledige ungdomsboliger på Nørrebro

Disse ungdomsboliger ligger på Nørrebro tæt på Nørrebro Bycenter, Nørrebro Station og det pulserende liv på Nørrebrogade. Ungdomsboligerne er 36-47 kvadratmeter store og indeholder køkkenniche…

LÆS MERE »
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 39 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 129 kr. Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 159 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 124 kr. Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 189 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 169 kr. Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.