Flere ledige studieboliger i Frederiksberg C

Lige nu er der flere ledige, gennemrenoverede studieboliger på dette charmerende kollegie – der er endda ledige boliger med overtagelse snarest. 

Disse to gamle erhvervsbygninger har fået en stor renovering, og huser i dag 76 studieboliger på mellem 33 kvadratmeter og 77 kvadratmeter. Kollegiet rummer både et fælleskøkken på samtlige etager, en cykelkælder, fællesvaskeri, grønne arealer og et dejligt gårdmiljø.

Desuden er placeringen lige i centrum af Frederiksberg, med gåafstand til både caféer, butikker, Søerne og Forum Metrostation.

Boligerne
Studieboligerne er alle moderne og har eget køkken og badeværelse. De er desuden bygget for mest muligt lysindfald og med dejligt højt til loftet. Med fritstående træbjælker og rå murstensvægge i mange af boligerne, har der i renoveringsprocessen været fokus på at skabe en rigtig newyorkerstemning.

Størrelsen på de ledige boliger varierer mellem 37-48 kvadratmeter (brutto) og huslejen starter på 8.850 kr./md., og der er mulighed for at søge om boligstøtte. 

Ansøgning
Der ansøges ved at klikke sig ind på den ledige bolig man er interesseret i, direkte på udlejers side. Man kan deltage i Åbent Hus ved at melde sig til ved udlejer – se mere ved at klikke på knappen nedenfor.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.
Nyrenoveret kollegiekøkken på frederiksberg

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)
Helt nye boliger til studerende i København. Lækkert kollegium

Ledige studieboliger – velegnede til par

Disse boliger ligger i hyggelige Valby og er især velegnet til nyuddannede og til par, eftersom der både er 1- og 2-værelses lejligheder. Alle lejligheder er moderne og lyse, med eget mini-køkken og badeværelse….

LÆS MERE »
Nye ungdomsboliger i Sydhavnen

Nyopførte boliger i Sydhavn

Nyopførte ungdomsboliger i nyt boligkvarter ved Christianshavn. Her får man helt egen 1- eller 2-værelses lejlighed med eget køkken og bad, samt altan og hems i flere af boligerne. …

LÆS MERE »
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 44 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 149 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 185 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 144 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 249 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 219 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.