Filter
Log ind | Opret bruger
underside-slider

Ledige boliger midt på Frederiksberg

Lige nu er der 6 ledige gennemrenoverede studieboliger på dette charmerende kollegie.

Disse to gamle erhvervsbygninger har fået en stor renovering, og huser i dag 76 studieboliger på mellem 33 kvadratmeter og 77 kvadratmeter. Kollegiet rummer både et fælleskøkken på samtlige etager, en cykelkælder, fællesvaskeri, grønne arealer og et dejligt gårdmiljø.

Desuden er placeringen lige i centrum af Frederiksberg med gåafstand til både caféer, butikker, Søerne og Forum Metrostation.

Boligerne
Studieboligerne er alle moderne og har eget køkken og badeværelse. De er desuden lavet for mest muligt lysindfald og med ualmindeligt højt til loftet. Med fritstående træbjælker og rå murstensvægge i mange af boligerne har der i renoveringsprocessen været fokus på at skabe en rigtig newyorkerstemning.

Størrelsen på de ledige studieboliger er 35 kvadratmeter, 36 kvadratmeter, 37 kvadratmeter, 39 kvadratmeter og 43 kvadratmeter og huslejen ligger på hhv. 7.397 kr./mdr. eksklusive forbrug, 7.590 kr./mdr. ekslusive forbrug, 7.739 kr./mdr. eksklusive forbrug, 7.963 kr./mdr. eksklusive forbrug og 8.600 kr./mdr. eksklusive forbrug. Der er dog mulighed for at søge boligstøtte.

Ansøgningskravet for at kunne ansøge dette kollegium er blot at du er studerende.

Hvis du altid har drømt om at bo i smørhullet af Frederiksberg har du med andre ord fundet dit kollegie her. Nyrenoverede boliger tæt på søerne og metroen. Det kan næsten ikke blive bedre.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

Nyheder

 

Vælg Medlemsskab

.