Filter
Log ind | Opret bruger
underside-slider

Kollegie med havudsigt – søger nye beboere

Dette fascinerende kollegie er beliggende i en ældre herskabsvilla nord for København. Så hvis du gerne vil tættere på vandet, så skal du kigge nærmere på dette kollegie, der har udsigt over Øresund. Kollegiet har desuden en række lækre fællesfaciliteter såsom motionsrum, sauna, værksted, have og en hyggelig spisestue (se billede nedenfor).

Alle kollegianere indgår i det sociale og praktiske liv, hvor fælleskabet bliver prioriteret højt. Kollegiet har en lang række faste traditioner, der er med til at gøre kollegiet til et helt specielt sted at bo. Der bor 34 kollegianere i huset, og det relativt lave antal beboere betyder at alle på kollegiet kender hinanden.

Kollegiets værelser varierer mellem 16 og 25 kvadratmeter, hvor nogle værelser har hems andre balkon m.m.

Ansøgningen
Hvis du studerer ved enten Københavns Universitet eller Copenhagen Business School, og har studeret minimum 1 år, så kan du nu ansøge om en bolig på kollegiet. Kollegiet mangler pt. ansøgere, og derfor er dine chancer for at få tildelt et værelse, forholdsvis gode. De leder særligt efter mandlige kandidater.

Ansøgningsprocessen er todelt. Først en rundvisning på kollegiet, og herefter afleveres en skriftlig ansøgning.

Grundet corona-situationen vil der først være rundvisninger omkring maj.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

 

 

 

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)

LEDIGE KOLLEGIEVÆRELSER I INDBAKKEN

Skriv dig op til vores nyhedsmails og få besked om ledige studieboliger, kollegieværelser og ansøgningsfrister direkte i inbakken

 

VÆLG MEDLEMSSKAB

.