Filter
Log ind | Opret bruger
underside-slider

Her mangler de ansøgere

Dette fascinerende kollegie er beliggende i en ældre herskabsvilla nord for København. Så hvis du gerne vil tættere på vandet, så skal du kigge nærmere på dette kollegie, der har udsigt over Øresund. Kollegiet har desuden en række lækre fællesfaciliteter såsom motionsrum, sauna, værksted, have og en hyggelig spisestue (se billede nedenfor).

Alle kollegianere indgår i det sociale og praktiske liv, hvor fælleskabet bliver prioriteret højt. Kollegiet har en lang række faste traditioner, der er med til at gøre kollegiet til et helt specielt sted at bo. Der bor 34 kollegianere i huset, og det relativt lave antal beboere betyder at alle på kollegiet kender hinanden.

Værelserne er forbeholdt studerende ved Københavns Universitet og Copenhagen Business School, der har studeret minimum 1 år. Kollegiet mangler pt. ansøgere, og derfor er dine chancer for at få tildelt et værelse, forholdsvis gode.

Kollegiets værelser varierer mellem 16 og 25 kvadratmeter, hvor nogle værelser har hems andre balkon mm.

Læs mere

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.
wtcg10 25u0aq1

 

Nyheder

 

 

Pakkeløsninger

.