Moderne modul-studieboliger på Amager

I september 2022 er der åbnet for leje af 88 nye studieboliger på Amager.

Livet i nærmiljøet
Fra studieboligernes placering er de spændende oplevelser aldrig langt væk. Der er hverken langt til Københavns Universitet (KUA) eller andre kollegier. Dermed emmer hele nærområdet af studiemiljø.

Derudover er det nemt at lade sig friste af DR-byens koncertsal og Amager Fælleds grønne oaser – det er altså nemt at få både natur- og kulturoplevelser. Når lysten er til lidt længere ture, så byder Christianshavn og Islands Brygge sig hurtigt til. Metroen kan også hurtigt fragte dig rundt i hele Hovedstaden.

Værelserne
Værelserne er 11 kvadratmeter og har eget køkken, mens badeværelse og gangareal deles med én anden. Ligeledes deles udearealer, terrasser, fælleskøkkener og vaskeri.
Huslejen er endnu ikke oplyst, men i administratorens to andre afdelinger er huslejen på 4.811 kr. pr. måned, ekslusiv forbrug der ligger på 300 kr./md. Det er muligt at søge boligstøtte til disse lejemål.

Ansøgning
Der ansøges via udlejers hjemmesiden, hvor der skal udfyldes en formular. Vær opmærksom på at der også ønskes en motiveret ansøgning som del af formularen.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

Ungdomsboliger på Amager

LEDIGE BOLIGER OG ANSØGNINGSFRISTER

(kun for medlemmer)
Nye ungdomsboliger på Amager

Ledige ungdomsboliger på Amager

Disse 173 spritnye ungdomsboliger står klar til indflytning i februar 2024. Her er både 1- og 2-værelses boliger, hvoraf flere har enten hems, altan, terrasse eller er i to plan. …

LÆS MERE »
1-værelses boliger i Valby

Mange ledige studieboliger i Valby

Disse flotte og moderne 1-værelses studieboliger ligger i hyggelige Valby. Her er eget badeværelse og fuldt køkken, og så er man aldrig langt fra indkøbssteder, spisesteder og grønne områder….

LÆS MERE »
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 44 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 149 kr.Kan opsiges når som helst, til udgangen af en medlemsperiode.

Mellempakken

14 dage for 185 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 144 kr.Kan opsiges når som helst, til udgangen af en medlemsperiode.

Den store pakke

4 uger for 249 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 219 kr.Kan opsiges når som helst, til udgangen af en medlemsperiode.