Moderne modul-studieboliger på Amager

I september 2022 er der åbnet for leje af 88 nye studieboliger på Amager.

Livet i nærmiljøet
Fra studieboligernes placering er de spændende oplevelser aldrig langt væk. Der er hverken langt til Københavns Universitet (KUA) eller andre kollegier. Dermed emmer hele nærområdet af studiemiljø.

Derudover er det nemt at lade sig friste af DR-byens koncertsal og Amager Fælleds grønne oaser – det er altså nemt at få både natur- og kulturoplevelser. Når lysten er til lidt længere ture, så byder Christianshavn og Islands Brygge sig hurtigt til. Metroen kan også hurtigt fragte dig rundt i hele Hovedstaden.

Værelserne
Værelserne er 11 kvadratmeter og har eget køkken, mens badeværelse og gangareal deles med én anden. Ligeledes deles udearealer, terrasser, fælleskøkkener og vaskeri.
Huslejen er endnu ikke oplyst, men i administratorens to andre afdelinger er huslejen på 4.811 kr. pr. måned, ekslusiv forbrug der ligger på 300 kr./md. Det er muligt at søge boligstøtte til disse lejemål.

Ansøgning
Der ansøges via udlejers hjemmesiden, hvor der skal udfyldes en formular. Vær opmærksom på at der også ønskes en motiveret ansøgning som del af formularen.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

Ungdomsboliger på Amager

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)
Helt nye boliger til studerende i København. Lækkert kollegium

Ledige studieboliger – velegnede til par

Disse boliger ligger i hyggelige Valby og er især velegnet til nyuddannede og til par, eftersom der både er 1- og 2-værelses lejligheder. Alle lejligheder er moderne og lyse, med eget mini-køkken og badeværelse….

LÆS MERE »
Nye ungdomsboliger i Sydhavnen

Nyopførte boliger i Sydhavn

Nyopførte ungdomsboliger i nyt boligkvarter ved Christianshavn. Her får man helt egen 1- eller 2-værelses lejlighed med eget køkken og bad, samt altan og hems i flere af boligerne. …

LÆS MERE »
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 44 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 149 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 185 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 144 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 249 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 219 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.