Ledige boliger i København K - kbh-Kollegier.dk

Ledige boliger i København K

Gør dine venner misundelige med dit nye hjem
Lige nu er der ledige lejeboliger i denne boligforening. Kigger du også misundeligt på dem, der låser sig ind og ud af boliger i det centrale København, og undrer dig over, hvor heldige de er? Du tænker måske, at disse adresser er reserveret til dem, der har langt flere penge end typiske studerende. 

Før du får set dig om, kan det dog være dig de andre forbipasserende kigger misundeligt efter! En række lejeboliger i Indre By er nemlig åbnet, og derfor er det også nu du skal slå til, hvis du drømmer om en bolig med en ægte storbyplacering.

Som beboer her vil du kunne nyde godt af Kongens Have, Kongens Nytorv samt områderne omkring Amalienborg og Kastellet. Derudover er der masser af museer, restauranter og barer i området, som gør at du kan leve som permanent turist i skønne København.

Med andre ord, kan du altså være sikker på, at dine venner altid har lyst til at hænge ud hjemme hos dig!

Boligerne
I denne afdeling vil du få 71 naboer. De ledige boliger er fra 32 kvadratmeter og fremstår lyst – især forårsaget af de franske altaner og vinduer fra gulv til loft. Priserne er i den dyre ende – de starter fra 8.900 kr. om måneden, og de ledige boliger koster fra 10.300 kr./mdr. Der kan søges boligstøtte.

Skriv dig op og få nyheder om lejeboligerne
Hvis du er interesseret i at blive holdt opdateret på disse lejeboliger, er det muligt at blive skrevet op til et nyhedsbrev. Det er helt uforpligtende, men du viser, at du kan være interesseret i én af boligerne. Læs mere og find opskrivningstedet via linket nedenfor.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.
Studielejlighed

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 39 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 129 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 159 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 124 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 189 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 169 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.