Studieboliger i København K

Lige nu er der ledige lejeboliger i indre by.

Gør dine venner misundelige med dit nye hjem
Kigger du også misundeligt på dem, der låser sig ind og ud af boliger i det centrale København, og undrer dig over, hvor heldige de er?  

Før du får set dig om, kan det dog være dig de andre forbipasserende kigger misundeligt efter! Der er nemlig netop nu ledige lejemål hos denne udlejer, og derfor er det også nu du skal slå til, hvis du drømmer om en bolig med en ægte storbyplacering.

Som beboer her vil du kunne nyde godt af Kongens Have, Kongens Nytorv samt områderne omkring Amalienborg og Kastellet. Derudover er der masser af museer, restauranter og barer i området, som gør at du kan leve som permanent turist i skønne København.

Med andre ord, kan du altså være sikker på, at dine venner altid har lyst til at hænge ud hjemme hos dig!

Boligerne
I denne afdeling er der 71 lejligheder og alle lejemål har enten franske altan eller store vinduer fra gulv til loft, hvilket gør lejlighederne dejligt lyse.
Der er pt. én ledig bolig på 32 kvadratmeter. Lejepriserne i afdelingen er i den dyre ende – lejen starter fra 8.900 kr. om måneden, og de ledige boliger koster 10.800 kr./md. Der kan søges boligstøtte til alle lejemål hvilket kan nedbringe lejeomkostningerne.

Ansøgning
Der ansøges ved at udfylde en kontaktformular ved udlejer, enten for at få fremvist den ledige bolig man er interesseret i, eller for at få yderligere information samt ansøge om at leje boligen.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.
Studielejlighed

LEDIGE BOLIGER OG ANSØGNINGSFRISTER

(kun for medlemmer)

Kollegie i København NV

Dette kollegie ligger i København NV, lige på grænsen til Nørrebro. På kollegiet har man egen kollegielejlighed, og så er der masser af fællesrum hvor kollegiefællerne kan samles og dele kollegielivet. …

LÆS MERE »
1 værelses bolig i Valby

Ledige dele-venlige ungdomsboliger

Disse boliger ligger i Valby, og her er både dele-venlige 2-værelses lejligheder med 2 separate soverum og fælles køkken-alrum, samt rummelige 1-værelses til dig der ønsker at bo for dig selv….

LÆS MERE »
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 44 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 149 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 185 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 144 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 249 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 219 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.