+20 ledige boliger i København K

Gør dine venner misundelige med dit nye hjem
Kigger du også misundeligt på dem, der låser sig ind og ud af boliger i det centrale København, og undrer dig over, hvor heldige de er? Du tænker måske, at disse adresser er reserveret til dem, der har langt flere penge end typiske studerende. Lige nu er der 21 ledige lejeboliger i denne boligafdeling.

Før du ser dig om kan det dog være dig de andre forbipasserende kigger misundeligt efter! Et række lejeboliger i Indre By er nemlig under opførsel, og derfor er det også allerede nu du skal slå til, hvis du drømmer om en bolig med en ægte storbyplacering.

Som beboer her vil du kunne nyde godt af Kongens Have, Kongens Nytorv samt områderne omkring Amalienborg og Kastellet. Derudover er der masser af museer, restauranter og barer i områder, som gør at du kan leve som permanent turist i skønne København.

Med andre ord kan du altså være sikker på, at dine venner altid har lyst til at hænge ud hjemme hos dig!

Boligerne
I denne afdeling vil du få 71 naboer. Boligerne er 31-53 kvadratmeter og vil fremstå lyst – især forårsaget af de franske altaner og vinduer fra gulv til loft. Priserne er i den dyre ende – de starter fra 8.800 kr. om måneden.

Skriv dig op og få nyheder om lejeboligerne
Hvis du er interesseret i at blive holdt opdateret om nyheder om disse lejeboliger, er det muligt at blive skrevet op. Det er helt uforpligtende, men du viser, at du kan være interesseret i en studiebolig. Læs mere og find opskrivningsted via linket nedenfor.

Det forventes at beboere kan flytte ind til december. Indflytningsdatoen er indtil videre blevet udskudt af flere omgange grundet forsinkelser med færdiggørelsen.

Åbent hus
Hver søndag er det muligt at komme forbi og se én af lejlighederne indefra. Kl. 14:00-15:00 er der åbent hus i en såkaldt prøvebolig.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

NYHEDER

160 nye studieboliger i Lyngby

160 nye studieboliger i Lyngby Her er endnu en god nyhed til boligsøgende studerende i Københavnsområdet. Til foråret vil 160 helt nye studieboliger stå indflytningsklar…

LÆS MERE »

49 ledige boliger

49 ledige boliger Ville du også ønske, at det var lige så let at få en studiebolig som det er at booke et hotelværelse? Så

LÆS MERE »

1 ledigt værelse i Indre By

Til februar er der ét ledigt kollegieværelse i det centrale København. Men allerede nu kan du sende din motiverede ansøgning afsted! Kollegiet ligger som en…

LÆS MERE »

360 nye lejeboliger i Valby

Valby har budt på meget i tidernes løb. Bydelen har været hjemsted for planlægningen Olsen-bandens utallige fejlslagne kup og utrættelige hungren efter at udfordre den økonomiske elite. Valby er også stedet, hvor den berygtede Valby Bakke med en stigningsprocent, der nogle steder er oppe på svimlende 13%….

LÆS MERE »

Ingen venteliste

Dette kollegie bruger ikke ventelister, men hvis din motiverede ansøgning er god, kan du få tildelt et værelse med det samme. Den motiverede ansøgning giver…

LÆS MERE »

VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 39 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 129 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 159 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 124 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 189 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 169 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.