Filter
Log ind | Opret bruger
underside-slider

+30 ledige boliger i KBH K

Gør dine venner misundelige med dit nye hjem
Kigger du også misundeligt på dem, der låser sig ind og ud af boliger i det centrale København, og undrer dig over, hvor heldige de er? Du tænker måske, at disse adresser er reserveret til dem, der har langt flere penge end typiske studerende. 

Før du ser dig om kan det dog være dig de andre forbipasserende kigger misundeligt efter! Et række lejeboliger i Indre By er nemlig under opførsel, og derfor er det også allerede nu du skal slå til, hvis du drømmer om en bolig med en ægte storbyplacering.

Som beboer her vil du kunne nyde godt af Kongens Have, Kongens Nytorv samt områderne omkring Amalienborg og Kastellet. Derudover er der masser af museer, restauranter og barer i områder, som gør at du kan leve som permanent turist i skønne København.

Med andre ord kan du altså være sikker på, at dine venner altid har lyst til at hænge ud hjemme hos dig!

Boligerne
I denne afdeling vil du få 71 naboer. Boligerne er 33-53 kvadratmeter og vil fremstå lyst – især forårsaget af de franske altaner og vinduer fra gulv til loft. Priserne er i den dyre ende – de starter fra 9.800 kr. om måneden. 

Skriv dig op og få nyheder om lejeboligerne
Hvis du er interesseret i at blive holdt opdateret om nyheder om disse lejeboliger, er det muligt at blive skrevet op. Det er helt uforpligtende, men du viser, at du kan være interesseret i en studiebolig. Læs mere og find opskrivningsted via linket nedenfor.

Der er indflytning 15. oktober, 2021.

Åbent hus
Hver søndag er det muligt at komme forbi og se én af lejlighederne indefra. Kl. 14:00-15:00 er der åbent hus i en såkaldt prøvebolig.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)

 

VÆLG MEDLEMSSKAB

.