Husleje på 1.668 kr. i København K – Frist 27/8

Snart kan et af Københavns ældste kollegier byde velkommen til en ny beboer. Fra 1. oktober står et af dette kollegiums 19 værelser ledigt til en ny alumne.

Kollegiet har en usædvanlig lav husleje på blot 1.668 kr/mdr., hvilket gør kollegiet til et af de absolut billigste i hele København. Udover huslejen skal der betales 150 kr./mdr. i husskat. Derudover får du en fantastisk beliggenhed ved siden af Rundetaarn i Latinerkvarteret og tæt ved Strøget i København.

Kollegiet har eksisteret siden 1691, hvilket betyder at der med tiden er kommet en masse traditioner til, i form af sociale arrangementer. Blandt andet fejres kollegiestifterens fødselsdag og derudover er der årlige turneringer i kroket og skydning. Igennem de tilbagevendende begivenheder og øvrige løbende fester skabes et tæt sammenhold.

Kollegiets fester afholdes i samme lokale, hvor N.F.S. Grundtvig holdt sine forelæsninger om Europas historie. I modsætning til Grundtvig, der aldrig selv boede på kollegiet, er forfatteren Ludvig Holberg én af kollegiets mest kendte forhenværenede beboere.

Ansøgningsfrist: d. 27. august 2023 kl. 23:59.
Som ansøger skal du have bestået 1,5 års normeret studietid (svarende til 90 ECTS-point – det behøves ikke at være fra KU), samt være indskrevet på ét af følgende fakulteter på Københavns Universitet: Det Natur- og Biovidenskabelige, Humanistiske, Teologiske eller Sundhedsfaglige fakultet.

Der skal udfyldes et ansøgningsskema og medsendes en motiveret ansøgning på maks en A4-side.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.
Have

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 42 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 139 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 169 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 134 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 199 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 179 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.