Filter
Log ind | Opret bruger
underside-slider

Ledigt værelse og fremleje

Der er ét ledigt kollegieværelse og én ledig fremlejeplads i indre København. De ledige værelser er med overtagelse den 1. september 2020. Kollegiet har en usædvanlig lav husleje på blot 1.662 kroner/mdr., hvilket gør kollegiet til et af de absolut billigste i hele København. Derudover har kollegiet en fantastisk beliggenhed i Latinerkvarteret tæt ved Strøget i København. Udover huslejen skal der betales 150 kr./mdr. i husskat.

Ansøgningsfrist: 17. juli, 2020 kl. 23:59.
Som ansøger skal du have bestået 1,5 års normeret tid (svarende til 90 ECTS-point – det behøves ikke at være fra KU), samt være indskrevet på et af følgende fakulteter på Københavns Universitet: det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet, det Humanistiske Fakultet eller det Teologiske Fakultet. Studerende, der tidligere har været indskrevet på Ribe Katedralskole har fortrinsret.

Der skal udfyldes et ansøgningsskema og medsende en motiveret ansøgning på maks én A4-side.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.
Skærmbillede 2017-06-05 kl. 19.07.03

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)

 

VÆLG MEDLEMSSKAB

.