Ledige værelser ved Strøget og Rundetaarn til kun 1.638 kr./mdr.!

Ledige værelser i Indre By

Til sommer er der to ledige kollegieværelser i det indre København. Det ene ledige værelse er med overtagelse den 1. august 2021, men det andet ledige værelse fremlejes fra 1. september 2021- 1. februar 2022. Kollegiet har en usædvanlig lav husleje på blot 1.662 kroner/mdr., hvilket gør kollegiet til et af de absolut billigste i hele København. Udover huslejen skal der betales 150 kr./mdr. i husskat.

Kollegiet en fantastisk beliggenhed ved siden af Rundetaarn i Latinerkvarteret og tæt ved Strøget i København. Kollegiet har eksisteret siden 1691, hvilket betyder at der med tiden er kommet en masse traditioner i form af sociale arrangementer. Blandt andet fejres kollegiestifterens fødselsdag og derudover er der årlige turneringer i kroket og skydning. Igennem de tilbagevendende begivenheder og øvrige løbende fester skabes et tæt sammenhold.

Kollegiets fester afholdes i samme lokale, hvor N.F.S. Grundtvig holdt sine forelæsninger om Europas historie. I modsætning til Grundtvig, der aldrig selv boede på kollegiet, er forfatteren Ludvig Holberg én af kollegiets mest kendte beboere.

Ansøgningsfrist: d. 15. juni 2021 kl. 23:59.
Som ansøger skal du have bestået 1,5 års normeret studietid (svarende til 90 ECTS-point – det behøves ikke at være fra KU), samt være indskrevet på ét af følgende fakulteter på Københavns Universitet: Det Natur- og Biovidenskabelige, Humanistiske, Teologiske eller Sundhedsfaglige fakultet.

Der skal udfyldes et ansøgningsskema og medsendes en motiveret ansøgning på maks en A4-side.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.
Ét af de ældste kollegier i Kbh

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)

Rundvisning på Østerbro

Hvis du er til madordning, fællesskabelige aktiviteter og Østerbros hyggelige bymiljø, så bemærk datoerne den 2. og den 28. juni. Dette er datoerne for kollegiets…

LÆS MERE »
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 39 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 129 kr. Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 159 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 124 kr. Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 189 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 169 kr. Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.