Ansøgningsfrist på Nørrebro – 2.300 kr./md.

Obs! Ansøgningsfristen er overskredet.

Vil du bo lige ved Fælledparken, Søerne og Nørrebrogade? Så er det nu du skal slå til!

På Nørrebro ligger et kollegium, hvis beliggenhed giver et exceptionelt udgangspunkt for udforskning af den danske hovedstad. Når du opholder dig inde bag kollegieporten, får du adgang til tennisbane, hjemmebiograf og en hulens masse spændende samtaler med naboerne på gangen.

Kollegiet er beliggende få minutter til Søerne i København, og tæt på Sankt Hans Torv, der byder på butikker, caféer og barer.
Kollegiets 130 beboere nyder godt af kollegiets mange og unikke faciliteter. Udover tennisbanen og hjemmebiografen råder kollegiet over et musikrum, værksted, festsal, fitnessrum, bordtennis og bordfodbold samt et dejligt gårdmiljø.

Kollegiet behandler kun ansøgninger to gange årligt, og derfor er det nu du skal skal slå til, hvis du vil gøre dig forhåbninger om en kollegieplads i den nærmere fremtid.

Der er ansøgningsfrist d. 1. marts 2024. Kollegiet ønsker at modtage en motiveret ansøgning. Vi har samlet info og tips til den gode motiverede ansøgning

Værelser og husleje

Værelserne er mellem fa 12-27 kvadratmeter, men flertallet er dog mellem 16-17 kvadratmeter.

Huslejen er på 2.300 kr./mdr. inkl. vand, varme, internet, telefonabonnement og el. Depositummet svarer til to måneders husleje. Der skal desuden betales 50-100 kr./mdr. til krydderier, aviser og andet til fælleskøkkenet.

Der bliver typisk 15-20 værelser ledige i løbet af et halvt år. Værelserne bliver ledige efterhånden som beboere flytter ud efter færdiggjort studie.

Ansøgningskrav

Du skal være i gang med en lang videregående uddannelse, og have bestået minimum ét års normeret studie på en lang videregående uddannelse, svarende til 60 ECTS-point, ved ansøgningsfristen.

Der skal ansøges motiveret direkte hos kollegiet. Den motiverede ansøgningsform betyder, at du har muligheden for aktivt at påvirke sandsynligheden for optagelse ved at skrive en god ansøgning.

Efter ansøgningsfristen bliver alle ansøgningerne læst, og hvis man bliver optaget, kommer man ind på kollegiets venteliste for at få et værelse, når der bliver et ledigt. Der går typisk kun 3-9 måneder fra ansøgningsfristen, til man kan flytte ind.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

LEDIGE BOLIGER OG ANSØGNINGSFRISTER

(kun for medlemmer)

Kollegie i København NV

Dette kollegie ligger i København NV, lige på grænsen til Nørrebro. På kollegiet har man egen kollegielejlighed, og så er der masser af fællesrum hvor kollegiefællerne kan samles og dele kollegielivet. …

LÆS MERE »
1 værelses bolig i Valby

Ledige dele-venlige ungdomsboliger

Disse boliger ligger i Valby, og her er både dele-venlige 2-værelses lejligheder med 2 separate soverum og fælles køkken-alrum, samt rummelige 1-værelses til dig der ønsker at bo for dig selv….

LÆS MERE »
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 44 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 149 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 185 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 144 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 249 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 219 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.