Bo på Nørrebro for 2.300 kr./md.

Obs: Ansøgningsfristen er overskredet.

Vil du bo lige ved Fælledparken, Søerne og Nørrebrogade? Så er det nu du skal slå til!

På Nørrebro ligger et kollegium, hvis beliggenhed giver et exceptionelt udgangspunkt for udforskning af den danske hovedstad. Når du opholder dig inde bag kollegieporten, får du adgang til tennisbane, hjemmebiograf og en hulens masse spændende samtaler med naboerne på gangen.

Kollegiet er beliggende få minutter til Søerne i København, og tæt på Sankt Hans Torv, der byder på butikker, caféer og barer.
Kollegiets 130 beboere nyder godt af kollegiets mange og unikke faciliteter. Udover tennisbanen og hjemmebiografen råder kollegiet over et musikrum, værksted, festsal, fitnessrum, bordtennis og bordfodbold samt et dejligt gårdmiljø.

Kollegiet behandler kun ansøgninger to gange årligt, og derfor er det nu du skal skal slå til, hvis du vil gøre dig forhåbninger om en kollegieplads i den nærmere fremtid.

Der er ansøgningsfrist d. 1. marts 2023, og der åbnes for ansøgninger to uger før fristen, og kollegiet ønsker at modtage en motiveret ansøgning, så du kan allerede nu flyve til tastern og begynde at forberede dig til ansøgningsvinduet åbner! Vi har samlet info og tips til den gode motiverede ansøgning

Værelser og husleje

Værelserne er mellem fa 12-27 kvadratmeter, men flertallet er dog mellem 16-17 kvadratmeter.

Huslejen er på 2.300 kr./mdr. inkl. vand, varme, internet, telefonabonnement og el. Depositummet svarer til to måneders husleje. Der skal desuden betales 50-100 kr./mdr. til krydderier, aviser og andet til fælleskøkkenet.

Der bliver typisk 15-20 værelser ledige i løbet af et halvt år. Værelserne bliver ledige efterhånden som beboere flytter ud efter færdiggjort studie.

Ansøgningskrav

Du skal være i gang med en lang videregående uddannelse. Du skal have bestået minimum ét års normeret studie på en lang videregående uddannelse, svarende til 60 ECTS-point, ved ansøgningsfristen.

Der skal ansøges motiveret direkte hos kollegiet. Den motiverede ansøgningsform betyder, at du har muligheden for aktivt at påvirke sandsynligheden for optagelse ved at skrive en god ansøgning.

Efter ansøgningsfristen bliver alle ansøgningerne læst, og hvis man bliver optaget, kommer man ind på kollegiets venteliste for at få et værelse, når der bliver et ledigt. Der går typisk kun 3-9 måneder fra ansøgningsfristen, til man kan flytte ind.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)
Moderne studieboliger ved Bryggen

Ledige studieboliger hos Nido Bryggen

Betalt annonce
Nido Bryggen er studieboliger i absolut særklasse – her er gennemtænkt indretning og funktionelle løsninger. Her får du møblerede boliger og fede fællesfaciliteter som fitnesscenter og stor solbeskinnet tagterrasse….

LÆS MERE »
Lys indretning i Akeleje Hus

Ledige ungdomsboliger i Valby

Disse 189 moderne ungdomsboliger ligger i en nyere bydel i Valby. Lige nu er der flere ledige 1-værelses lejligheder fra 34 kvadratmeter. Ungdomsboligerne Boligerne er…

LÆS MERE »
Ungdomsbolig på Nørrebro

Ledig 1-værelses på Nørrebro

På Nørrebro finder man disse 79 moderne etværelses ungdomsboliger, der ligger tæt på Nørrebro Station. Boligerne Lejlighederne er mellem 35 og 47 kvadratmeter og indeholder…

LÆS MERE »
Studiebolig i Vanløse

Ledig bolig på Godthåbsvej

Ledig bolig i vanløse Netop nu er der en ledig 1-værelses studiebolig i dette hyggelige boligkompleks i Vanløse. Boligerne Bygningen har 67 nye ungdomsboliger som…

LÆS MERE »
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 42 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 139 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 169 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 134 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 199 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 179 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.