Filter
Log ind | Opret bruger
underside-slider

Ansøgningsfrist på Nørrebro

Dette kollegie behandler kun ansøgninger to gange årligt, og det betyder at næste ansøgningsfrist er kl. 12.00, d. 1. marts, 2019. Du skal altså ansøge inden d. 1. marts. Kollegiet er beliggende få minutter til søerne i København, og et par minutter fra Sankt Hans Torv, der byder på butikker, caféer og barer. Kollegiet beboes af 130 kollegianere, der nyder godt af kollegiets mange og unikke faciliteter. Der er eksempelvis en tennisbane i kollegiets baghave, og en hjemmebiograf i kælderen. Værelserne er mellem fa 12-27 kvadratmeter, men flertallet er dog mellem 16-17 kvadratmeter.

Huslejen er cirka. 2.300 kr./mdr. inkl. vand, varme, internet, telefonabonnement og el.
Fællesting: 50-100 kr./mdr. til krydderier, aviser og andet til fælleskøkkenet.

Der bliver typisk 15-20 værelser ledige i løbet af et halvt år. Værelserne bliver ledige efterhånden som beboere flytter ud. 

Ansøgningskrav:
Du skal være i gang med en lang videregående uddannelse. Du skal have bestået minimum ét års normeret studie på en lang videregående uddannelse, svarende til 60 ECTS-point, ved ansøgningsfristen.

Der skal ansøges motiveret direkte hos kollegiet. Den motiverede ansøgningsform betyder, at du har muligheden for aktivt at påvirke sandsynligheden for optagelse ved at skrive en god ansøgning.
Efter ansøgningsfristen bliver alle ansøgningerne læst, og hvis man bliver optaget, kommer man ind på kollegiets venteliste for at få et værelse, når der bliver et ledigt. Der går typisk kun 3-9 måneder fra ansøgningsfristen, til man kan flytte ind.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

Nyheder

 

Pakkeløsninger

.