over 400 NYE studieBOLIGER åbner i september

Nido er et nyt boligprojekt tæt ved Island Brygge beliggende på Njalsgade 151 med navnet: Nido Bryggen. Bygningen åbnede i september 2022 hvor det første hold af beboere  flyttede ind, og du kan stadig foretage din booking. Ejendommen byder på stilfulde og funktionelle studieværelser, fede fællesarealer, plads til gruppearbejde og studie, samt fitnesslokaler og fælleslokaler som til enhver tid kan benyttes af beboerne.

Om boligerne
Ejendommen har en række forskellige værelsestyper som varierer i størrelse, pris, placering og indretning. Alle værelserne har eget bad og eget køkken og er derudover udstyret med en seng samt de nødvendige køkkenapparater. Værelserne varierer i størrelserne 28-56 kvadratmeter, har ét eller to værelser og koster mellem 7.500 og 19.000 kr./md. Dertil kommer forbrug på 400 kr./md. 

Der kan søges boligstøtte til alle lejlighederne, som kan sænke omkostningerne. Der er 331 studios, som er den mindste værelsestype, 6 2- og 3-værelses delelejligheder på 54-56 kvadratmeter samt 53 dele-lejligheder. 

Faciliteterne 
Nido Bryggen tilbyder adskillige fællesområder, hvor beboerne kan slappe af, være sociale, studere eller træne i fitnesslokalerne som er til fri afbenyttelse hele døgnet. Der er spredt 17 forskellige delelokaler rundt om i bygningen. Derudover er der en stor og beplantet tagterrasse hvor godt vejr og udsigt kan nydes til fulde på en Københavns bedst placeringer. Derudover har bygningen et vaskeri, cykel- og opbevaringsrum, lokaler til private events samt WiFi og døgnbemanding. I bygningen finder man også en self-service kaffebar hvor kaffe og andre forfriskninger kan nydes.

Området
Nido er beliggende på Njalsgade nær beliggende mellem Islands Brygge og Amagerbrogade på Amager. Denne del af København er de seneste par år blevet mere og mere attraktiv grundet det lækre havnemiljø, de mange hyggelige caféer og butikker samt den nyåbnede metro station. Om sommeren flokkes københavnerne til de åbne pladser nær vandet hvor der grilles og bades.

Rundvisning og booking
Der er netop åbnet for at man kan se en prøvebolig. Du kan også tage en virtuel tur på deres hjemmeside ligesom at du kan booke en bolig.