Kollegie

Ungdomsbolig i København SV

Mylo Living

Nye 1-værelses boliger til unge og studerende, der gerne vil bo lækkert og med eget køkken og bad. Der findes møblerede og umøblerede boliger, samt gode fællesfaciliteter, der muliggør at man deler hverdagen….

Mylo Living Read More »

Slusebro ungdomsbolig

Slusebro

Nye studios til unge og studerende, der gerne vil bo lækkert og ed eget køkken og bad. Der findes møblerede og umøblerede boliger, samt gode fællesfaciliteter, og her bor man tæt på byen og vandet. …

Slusebro Read More »

Pulse N studieboliger på Nørrebro

Pulse N

Pulse N er moderne boliger til studerende og nyuddannede. Boligerne er fuldt møblerede og har eget badeværelse og tekøkken, og der er også mulighed for at bo i større lejligheder med andre studerende, samt at dele bolig som par….

Pulse N Read More »

Nye studieboliger ved Dybbølsbro

Kaktus Towers

Kaktus Towers er nyopførte og eksklusive boliger designet af prisvindende arkitekter, midt i København. Her bor du i en nytænkende boligform, der sætter fokus på det at leve med andre. Tanken bag Kaktus Towers er: Sov i lejligheden – lev i bygningen. …

Kaktus Towers Read More »

Nyt kollegie i valby

Gammel Jernbanevej 29

Et helt nyt bygningsprojekt med 106 nyrenoverede studio-lejligheder i den centrale del af Valby åbner 1. september. Med en beliggenhed kun få minutter fra Spinderiet, Valby kulturhus, Valby Bio, Valbyparken og offentlig transport tiltrækker denne bygning unge studerende og professionelle som ønsker at være tæt på arbejde, studie og byen….

Gammel Jernbanevej 29 Read More »

Studieboliger hos Nido Bryggen

Nido Bryggen

Nido er et nyt boligprojekt tæt ved Island Brygge beliggende på Njalsgade 151 med navnet: Nido Bryggen. Her tilbydes forskellige værelsestyper som varierer i størrelse, pris, placering og indretning samt adskillige fællesområder, hvor beboerne kan slappe af, være sociale, studere eller træne i fitnesslokalerne som er til fri afbenyttelse hele døgnet. Der er spredt 17 forskellige delelokaler rundt om i bygningen. Derudover er der en stor og beplantet tagterrasse hvor godt vejr og udsigt kan nydes til fulde på en Københavns bedst placeringer. …

Nido Bryggen Read More »

Der finder du otte kollegieværelser på Valdemarsgade 33.

Valdemarsgade 33

På Vesterbro, ved Enghave Plads og knap 1,5 km fra Københavns Hovedbanegård, ligger Valdemarsgade 33. Her har boligforeningen indrettet deres 5. sal til kollegieværelser. Disse værelser lejes ud til 8 heldige studerende, som skal dele et køkken og to badeværelser….

Valdemarsgade 33 Read More »

lejligheder på Lærkevej.

Lærkevej 11

79 forholdsvis nybyggede etværelseslejligheder beliggende tæt ved Nørrebro Station og Nørrebro bycenter. Mange af lejlighederne har tilknyttet altan eller fransk altan. Der er desuden adgang til en 300 kvadratmeter stor tagterrasse….

Lærkevej 11 Read More »

Godthåbsvej i Vanløse indeholder 67 studieboliger

Godthåbsvej

Godthåbsvej i Vanløse ligger ikke langt fra CBS eller Rådhuspladsen. Ungdomsboligerne på denne adresse har alle eget køkken og bad, og så har de endda også en lækker tagterrasse til rådighed. Udover alt dette så er der også placeret en SuperBrugs i bygningens stueetage….

Godthåbsvej Read More »

Ungdomboliger i Støberiet

Støberiet

Støberiet ligger i Københavns Sydhavn og består af 225 boliger. Flere af boligerne har altan og udsigt over havnefronten. Studerer du på en SU-godkendt uddannelse kan du ansøge om en bolig på Støberiet….

Støberiet Read More »