Filter
Log ind | Opret bruger
underside-slider

Nyt kollegium

New Yorker inspireret kollegium beliggende i Tobaksbyen i Søborg, som er en ny og moderne bydel, der i sin tid huserede Skandinavisk Tobakskompani.

Kollegiet indeholder såvel boliger velegnet til dig, der vil bo alene eller sammen med en kæreste. Alle boliger har eget badeværelse og trinettekøkken. Der er højt til loftet, og nogle værelser kommer endda med hems. Værelserne er udviklet med en kombination af New Yorker stil og lys, samt moderne elementer, hvor buede lofter giver et mere moderne udtryk. Værelserne er mellem 27-51 kvadrameter (brutto). 

Kollegiet er til studerende, uddannelsessøgende enten alene eller med en kæreste. Fordeling af kollegiets 175 boliger foregår efter ‘først-til-mølle’-princippet. Der er indflytning den 1. august, 2018.

Læs mere

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

 

Nyheder

 

Pakkeløsninger

 
.