Filter
Log ind | Opret bruger
underside-slider

5 ledige studielejligheder

Nørrebro har nu fået 95 nye studielejligheder. Boligerne hører til et tårn, der er forbundet med nogle andre punkthuse, som stod færdig i 2018. Der er således allerede fordelt studielejligheder ud over hele 6 huse på hver 6-7 etager, mens de 95 nye studielejligheder befinder sig i det nybyggede højhus på 29 etager, hvor de er fordelt ud på tårnets første 8 etager. De 95 nybyggede boliger til studerende bliver kvalificeret som studielejligheder+, eftersom de er en smule større end de andre studielejligheder, og så indeholder de også eget køkken. Med tilføjelsen af de sidste boliger er der nu i alt 388 studieboliger placeret her.

Der er både 1- og 3-værelse lejligheder, der gør boligerne egnet til såvel bofællesskaber, 2-3 studerende eller sin egen private lejlighed. Lejlighederne kommer med eget badeværelse og tekøkken, eller køkken alt efter om det er en studielejlighed+ eller ikke. Derudover har nogle af boligerne altan, mens andre har fransk altan.

Du kan bo med en ven eller kæreste i 1-værelsesboligerne i tårnet, da der må bo 2 personer i disse studieboliger.

Boligkomplekset ligger i hjertet af Nørrebro tæt ved Nørrebro station med en ambition om at skabe Nørrebros bedste fællesskab. Der er en lækker taghave, som binder alle husene sammen. I midten af det hele står så dette 29 etagers karakteristiske tårn på 100 meter.

Alle lejlighederne har egen entré, bad, depotrum, opholdsrum og enten altan eller fransk altan og enten tekøkken eller køkken.

Huslejen 
Huslejen starter på ca. 5.291 kr./mdr. + forbrug. Bemærk, at det primært er studieboliger i tårnet som er ledige, og her starter huslejen fra 7.500 kr./mdr. for et værelse på 49 kvadratmeter. Der kan søges boligstøtte til samtlige lejemål, og det er muligt at bo to personer i tårnets 1 værelses-boliger. 

Ansøgning/opskrivning
For at ansøge om en studielejlighed skal du være studerende (SU-berettiget, elev eller lærling), og have mere end 1 år tilbage af din uddannelse. Du må desuden ikke være fyldt 35 år ved opskrivning.

Danica Pension er investor, og det betyder, at kunder eller børn af kunder hos Danica Pension har fortrinsret til 50% af studielejlighederne. Har du, eller dine forældre, et kundeforhold hos Danica Pension på mindst 25.000 kr. i årlig præmie til opsparing kan du benytte fortrinsretten.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

Nyheder

 

VÆLG MEDLEMSSKAB

.