Filter
Log ind | Opret bruger
underside-slider

Nye studielejligheder Nørrebro

Nørrebro får 388 nye studielejligheder, og de førstte 91 er allerede udlejet. Studielejlighederne er fordelt på 6 huse på hver 6-7 etager og et højhus på 7 etager. I sommeren 2018 er to af husene færdige, og derfor er det nu muligt at ansøge om en studielejlighed.

Der er både 1- og 3-værelse lejligheder, der gør boligerne egnet til såvel bofællesskaber, 2-3 studerende eller sin egen private lejlighed. Lejlighederne kommer med eget badeværelse og køkken, imens nogle har altan og andre fransk altan.

Boligkomplekset ligger i hjertet af Nørrebro tæt ved Nørrebro station med en ambition om at skabe Nørrebros bedste fællesskab. Der er en lækker taghave der binder alle husene sammen. I midten af det hele står  et 29 etagers karakteristisk tårn på 100 meter.

Alle lejligheder har egen entré, bad, trinettekøkken, depotrum, opholdsrum og enten altan eller fransk altan.

Huslejen starter på ca. 5.400 kr./mdr. og der kan søges boligstøtte til samtlige lejemål.

Ansøgning
For at ansøge om en studielejlighed skal du være studerende (SU-berettiget, elev eller lærling), og have mere end 1 år tilbage af din uddannelse. Du må desuden ikke være fyldt 35 år ved opskrivning.

Danica Pension er investor og det betyder, at kunder eller børn af kunder hos Danica Pension har fortrinsret til 50% af studielejlighederne. Har du, eller dine forældre, et kundeforhold hos Danica Pension på mindst 25.000 kr. i årlig præmie til opsparing kan du benytte fortrinsretten.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

Nyheder

 

Pakkeløsninger

.