Kollegieboliger i Kbh NV - kbh-Kollegier.dk

ledige kollegieboliger i København NV

Kollegieboligerne
På ydre Nørrebro åbenbarer denne perle af et kollegie sig tæt på Bispebjerg Station. Bygningen er fordelt på fire plan med kollegieboliger til dig mellem 18 og 30 år. Bygningen rummer boliger, der er  moderne og velindrettede. Alle boliger har eget køkken og bad, hvilket gør det muligt at søge boligstøtte. Derudover er der etableret fællesvaskeri og en fælles tagterrasse, som til enhver tid kan benyttes af beboerne. 

Faciliteter
Køkkenet er udstyret med to kogeplader, emhætte og køleskab med lille fryseboks. Der er derudover separat toilet og brus. Alle lejligheder er renoveret i lyse og moderne materialer og har alle vinduer fra gulv til loft, som åbner op for store mængder lys. 

De ledige boliger
Lige nu er der flere ledige boliger på dette kollegium. De koster 6.200 kr. pr. måned (eksklusiv forbrug), har ét værelse og er på 41 kvm. Boligerne er klar til overtagelse oktober eller december. Der kan være mulighed for boligstøtte. 

Ansøg
Der er forskellige krav til ansøgere. 

  • Du kan dokumentere minimum 20 timers ugentlig skolegang i dagtimerne. Det gælder også andre uddannelser, der ikke er SU-berettiget.
  • Eller du er i gang med et praktikophold eller lignende, hvor dette er et krav for optagelse på en uddannelse. Er du i et praktikophold eller andet kan dette godkendes som dokumentation, men kun for 1 år.
  • Eller du er ung og har et særligt behov (dokumenteres af fx. en sagsbehandler ved kommunen).

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

Dortheavej/Frederiksborgvej kollegiebolig
Rum kollegiebolig Dortheavej

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 39 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 129 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 159 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 124 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 189 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 169 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.