Ledige lejligheder med højt til loftet i Søborg - kbh-Kollegier.dk

Ledige lejligheder med højt til loftet i Søborg

New Yorker inspireret-kollegium beliggende i Søborg har lige nu ledige kollegieværelser, med overtagelse i oktober og november. Kollegiet ligger i en ny og moderne bydel.

Kollegiet indeholder boliger velegnet til dig der vil bo alene, eller sammen med en kæreste. Alle boliger har eget badeværelse og trinettekøkken. Der er højt til loftet, og nogle værelser kommer endda med hems. Værelserne er udviklet med inspiration fra “New Yorker-stilen”, er lyse og har moderne elementer. Derudover er buede lofter med til at give værelserne et moderne udtryk. Værelserne er mellem 27-51 kvadratmeter (brutto).

Huslejen på kollegiet starter fra 5.030 kr./mdr., og blandt de ledige boliger er 5.490 kr. det billigste. Herudover betales et månedligt accontobeløb til el, vand og varme på 580 kr. Bemærk, at der kan søges boligstøtte til alle boliger, men at din godkendelse afhænger af din indtægt og af lejemålets type og pris.

Kollegiet er til studerende og uddannelsessøgende – enten alene eller med en kæreste.

Ansøgning
Kollegiet har lige nu 1 ledig bolig med overtagelse fra 1. oktober og flere ledige fra 1. november og 1. december, og derfor kan du nu skrive dig op til en af disse boliger. Læs mere om hvordan, ved at klikke på knappen nedenfor.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 39 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 129 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 159 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 124 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 189 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 169 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.