Filter
Log ind | Opret bruger
underside-slider

Fremleje på Frederiksberg

Fremleje af studiebolig
Leder du efter et sted at bo i perioden 1. juli til 31. december? Og føler du dig hjemme på Frederiksberg? Hvis du kan svare ja til de to spørgsmål så bør du læser videre her.

Én studiebolig beliggende på Frederiksberg udlejes nemlig i ovennævnte periode. Udlejningsperioden kan måske synes kort. Men da mange studerende netop er på udkig efter en midlertidig bolig, kan denne løsning være ideel for mange. Studieboligen henvender sig dermed især til studerende, der eksempelvis skal på udveksling i starten af det nye år – eller alligevel ønsker en anden boligløsning i det nye år.

Om området
Studieboligen er placeret på den ydre del af Frederiksberg. I området er der gode muligheder for afslappende stunder i Frederiksberg Have, ved Damhussøen og i Grøndalsparken. Derudover er det kulturelle byrum i grænselandet mellem Frederiksberg og Vesterbro kun et kvarters cykeltur væk. I det umiddelbare nærområde er der dog også gode transport- og indkøbsmuligheder, og derudover er Frederiksberg Teater og kulturhuset KU.BE indenfor kort rækkevidde.

Lejligheden er en del af et boligkompleks med i alt 92 studieboliger. Her er altså gode muligheder for at skabe fællesskaber med andre studerende.

Om boligen
Der er tale om en 1-værelsesbolig, bygget i 2018, med eget badeværelse og køkken. Boligen vil blive udlejet uden møbler og huslejen lyder på 6.899.77 kr. inklusiv forbrug.

Ansøgning
Studieboligen kan du ansøge om ved at skrive til udlejeren via mail. Mailadressen kan du finde ved at klikke på knappen nedenfor.

Flintholm 2 indeholder 93 nye studieboliger
Flintholm 2 skilt

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)

 

VÆLG MEDLEMSSKAB

.