Filter
Log ind | Opret bruger
underside-slider

Ledige kollegieværelser

New Yorker inspireret-kollegium beliggende i Søborg har ledige kollegieværelser. Kollegiet ligger i en ny og moderne bydel.

Kollegiet indeholder såvel boliger velegnet til dig, der vil bo alene eller sammen med en kæreste. Alle boliger har eget badeværelse og trinettekøkken. Der er højt til loftet, og nogle værelser kommer endda med hems. Værelserne er udviklet med en kombination af New Yorker stil og lys, samt moderne elementer, hvor buede lofter giver et mere moderne udtryk. Værelserne er mellem 27-51 kvadrameter (brutto). 

Huslejen starter fra 5.150 kr./mdr. ekskl. aconto til el, vand og varme på 480 kr. Bemærk, at det kan søges boligstøtte til alle boliger, men din godkendelse afhænger den din indtægt og lejemålet.

Kollegiet er til studerende og uddannelsessøgende – enten alene eller med en kæreste.

Ansøgning
Kollegiet har ledige boliger, og og derfor kan du nu skrive dig op til en af disse boliger. Læs mere om hvordan du gør ved at klikke på knappen nedenfor.

ledige kollegieværelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)

LEDIGE KOLLEGIEVÆRELSER I INDBAKKEN

Skriv dig op til vores nyhedsmails og få besked om ledige studieboliger, kollegieværelser og ansøgningsfrister direkte i inbakken

 

VÆLG MEDLEMSSKAB

.