Ledige kollegieværelser - kbh-Kollegier.dk

Ledige kollegieværelser

New Yorker inspireret-kollegium beliggende i Søborg har ledige kollegieværelser. Kollegiet ligger i en ny og moderne bydel.

Kollegiet indeholder såvel boliger velegnet til dig, der vil bo alene eller sammen med en kæreste. Alle boliger har eget badeværelse og trinettekøkken. Der er højt til loftet, og nogle værelser kommer endda med hems. Værelserne er udviklet med en kombination af New Yorker stil og lys, samt moderne elementer, hvor buede lofter giver et mere moderne udtryk. Værelserne er mellem 27-51 kvadrameter (brutto).

Huslejen starter fra 5.150 kr./mdr. ekskl. aconto til el, vand og varme på 480 kr. Bemærk, at der kan søges boligstøtte til alle boliger, men at din godkendelse afhænger af din indtægt og af lejemålets type og pris.

Kollegiet er til studerende og uddannelsessøgende – enten alene eller med en kæreste.

Ansøgning
Kollegiet har ledige boliger, og og derfor kan du nu skrive dig op til en af disse boliger. Læs mere om hvordan du gør ved at klikke på knappen nedenfor.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)

Ledige kollegieværelser

New Yorker inspireret-kollegium beliggende i Søborg har ledige kollegieværelser. Kollegiet ligger i en ny og moderne bydel. Kollegiet indeholder såvel boliger velegnet til dig, der…

LÆS MERE »
Nybyggede studieboliger på Katrinedalsvej i Vanløse ikke langt fra stationen.

Ledig studiebolig

Der er lige nu en ledig bolig i denne ejendom i Vanløse. Bygningen består af 43 1-værelses studieboliger, som er mellem 36-41 kvadratmeter store, og…

LÆS MERE »

Studiehoteller

En hotelkæde giver studenter-tilbud på syv lokationer i Københavnsområdet. Hotellerne ligger her: Vesterbro, Amager, Lyngby, Ballerup, Ishøj og Roskilde. Valgfriheden gør det muligt at finde…

LÆS MERE »
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 39 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 129 kr. Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 159 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 124 kr. Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 189 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 169 kr. Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.