Filter
Log ind | Opret bruger
underside-slider

Hele 51 ledige studieboliger

Nybygget studiebolig ejendom fra sommeren 2018 er beliggende i Valby og har hele 228 boliger. 51 af disse studieboliger er i øjeblikket ledige, fra forskellige overtagelsesdatoer. Der er mulighed for at søge en bolig med overtagelse i maj, juni, juli, august, september samt nu. Boligerne er 29-35 kvadratmeter store, intelligent indrettet, lyse og indeholder eget trinettekøkken, badeværelse og fransk altan.  

Selvom kollegiet består af 228 selvstændige boliger med eget trinettekøkken, er der rig mulighed for at møde sine naboer i de to fællesrum med køkken, hvor man blandt andet kan arrangere madklub eller mødes til et arrangement eller en fest. I den sydlige del af bygningen findes kollegiets tagterrasse, imens bygningens tre fløje omkredser en gårdhave, der giver mulighed for boldspil og grill.

Husleje: fra 6.400 kr./mdr. + forbrug.

   

Beliggenhed
Bebyggelsen ligger i den sydlige del af Valby, som oplever byfornyelse og mange nye bygninger skyder op. Der er 5 minutter til svømmehal, fodboldbaner, Mc Donalds og butikker i Valby. Derudover er der S-togsforbindelser tæt på kollegiet, imens Copenhagen Business School ligger inden for 15 minutter på cykel. Der er kun 5 kilometer til Rådhuspladsen i København.

Læs mere

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

 

Nyheder

 

 

VÆLG MEDLEMSSKAB

.